Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа или ауди

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа или ауди

извенете за въпроса и може би не зададен където точно трябва но искам да питам всички.така предстои ми покупка на кола спрял съм се на няколко модела а те са ауди А4,митцубиши галант и естествено алфа 156 коя бихте ми препоръчали и бъдете конкретни,изчел съм много за всичките марки и всяка си има плюсове и минуси но да си призная алфата ме грабна с визия чакам мнения благодаря предварително

Първоначално публикувано от zverski Покажи съобщение
    извенете за въпроса и може би не зададен където точно трябва но искам да питам всички.така предстои ми покупка на кола спрял съм се на няколко модела а те са ауди А4,митцубиши галант и естествено алфа 156 коя бихте ми препоръчали и бъдете конкретни,изчел съм много за всичките марки и всяка си има плюсове и минуси но да си призная алфата ме грабна с визия чакам мнения благодаря предварително
    Всичко си е до лично предпочитание,ако сега трябваше да си избирам кола от изброените от теб марки и модели,пак бих си избрал алфата и не им вярвай на тия които приказват,че не се трошат аудитата,защото това не е така.
    Ако се ориентираш към Алфа си вземи по-нов дизел за предпочитане да не е нов внос(да не те боли главата после)
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Алфа Ромео 156 и Ауди А4 са от един клас, произвеждани са горе-долу по едно и също време, така че база за сравнение има. Цената на поддръжката е една и съща. Алфата е по-широка, по-ергономична, има по-добро пътно поведение. И двата модела имат добри дизелови двигатели, но алфовият е по-модерна технология. В полза на Ауди не виждам никакви аргументи.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

една алфичка, ако попаднеш и на мотор 2.4 жтд си номер едно, ще останеш изумен и доста доволен бих казал по отношение вървене и разход
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ако си купиш Алфа и си късметлия ще правиш окачване и дребни неща по електрониката, ако си купиш Ауди ще правиш отново окачване и 80% рейка. Покарай колите преди това и сам ще си вземеш решението.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

благодаря ви за бързите отзиви аз лично принципно съм се насочил към алфата но все пак исках да чуя от хора които са се сблъсквали с такива модели иначе наистина визията е прекрасна както отвънка така и отвътре много стил и красота

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

забравих да попитам колегата които по горе ми е отговорил да се насоча към дизелов ама да не е нов внос защо да не е нов внос примерно от италия или швейцария прецакани ли са

Comment

Купи си Ауди и не се занимавай с глупости
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

що бе батка що така я сподели защо ауди и да не се занимавам с глупости

Comment

Ауди А4 единсвено ако е 1.8 Турбо Куатро.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Щом се чудиш, значи си вземи Ауди. Ако не си решил твърдо да си купиш Алфа и нищо друго, значи не е за теб. После само ще подсмърчаш и ще се чудиш що не си взел яката здрава немска машина. Сериозно говоря.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

що бе батка що така я сподели защо ауди и да не се занимавам с глупости
                      Батката се шегувка!

Купи си Алфа, само ако си влюбен в марката...

Ако отсега си правиш сметката за поддръжката, тази марка не е за теб. Ако ти дрябва кола да отидеш на работа или до супермаркета, има по-подходящи марки и модели.

Но ако се обръщаш след всяка Алфа и се кефиш, ТОВА е твоят автомобил. Алфа Ромео не е средство за придвижване. Алфа Ромео е страст, любов, отдаденост...

Ако изпитваш тези чувства, иди и си избери една. Послушай сърцето си, ако някоя те грабне от пръв поглед. Но не забравяй - вторият поглед в сервиза за диагностика. И си вземи човек с теб, който е виждал алфи и знае какво да гледа...

Успех в избора

Comment

значи за чудене ко да се чудя най си ми харесва алфата просто питам кое от двете е по примерно подходящо за ежедневна употреба освен градско и извън градско много ще се ползва бангията и дали митът за скоростните кутии на алфа че се пукта е верен моля някой да ми каже от личен опит мерси предварително

Comment

.... спрял съм се на няколко модела а те са ауди А4,митцубиши галант и естествено алфа 156....
                          Сега повечето ще наскачат ,че съм анти сектант ама аз бих заложил на Мицубишито и на бензина .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Така като гледам темата, си за Ауди.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

няма нищо такова че съм за ауди просто се насочвам а да си кажа че алфата си е красива и ме грабва с пръв поглед пък и да си призная че когато дойде време да зимам и ако е алфа най много да направя пазарлък с някои от форума който си продава колата че тия алфи по автосалоните не се знае колко са зле иначе гледаш ги лъскарки ама кво се крие отдолу не се знае се пак пари ще се дават поне да има по малко за доискосряване

Comment

Working...
                              X